Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zetten wij in als online marketing kanaal om organische groei voor bedrijven te realiseren.

Om hoger te scoren in de niet-betaalde (en dus ‘gratis’) zoekresultaten in Google zetten wij SEO in. SEO is het optimaliseren van een website op het gebied van techniek en content.

Het doel van SEO is simpel, het vergroten van de hoeveelheid kwalitatieve bezoekers op een website via de organische zoekresultaten.Een bezoek aan een website begint voor het merendeel bij een zoekmachine en het aantal klikken via de organische zoekresultaten ligt vervolgens weer veel hoger dan bij de betaalde zoekresultaten. Klikt de doelgroep op een organisch zoekresultaat dan is deze gratis t.o.v. een klik op een betaalt zoekresultaat, hiervoor worden zogeheten klikkosten betaald.

Zoekmachines beoordelen websites volgens een algoritme welke bestaat uit wel duizenden factoren. Om jouw concurrenten de baas te zijn is het daarom van belang om mee te bewegen met de ontwikkelingen van zoekmachines. SEO is een lange termijn proces en vergt veel tijd & kennis.

De reden dat veel bedrijven ervoor kiezen om zoekmachine optimalisatie uit te besteden.

Onze SEO diensten

Onze SEO klanten

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

TopLine

Dorpsstraat 88

1901 EN Castricum

085 208 0001